Retourneren

Hoe zeker je ook van je zaak leek, kan het natuurlijk voorkomen dat je aankoop niet aan je verwachting voldoet. Geen nood, want natuurlijk kun je deze bij ons retourneren! Binnen 14 dagen en in nieuwstaat. Hoe het precies in z’n werk gaat vertellen we stap voor stap op deze pagina.


Retourneren

HET IS NIET MOGELIJK OM SALE TE RETOURNEREN

Online bestellingen retourneren
Het retourneren van je bestelling is voor eigen rekening, tenzij je zelf verzendkosten hebt betaald. In dit geval, worden de retourkosten verrekend met de terugbetaling. Retourneren kan naar ons winkeladres:
Blokkenmakerssteeg 13-15
3751 BZ Bunschoten-Spakenburg

Winkel aankopen retourneren
Wanneer je een artikel terug wilt sturen die je in de winkel hebt aangeschaft, kan dit door het artikel in de winkel te retourneren. Woon je ver weg of ben je niet in de gelegenheid? Dan kun je het artikel op eigen kosten naar ons winkeladres retour sturen. Mocht je hier vragen over hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail.

Voorwaarden voor het retourneren

Na ontvangst van je bestelling in onze webshop heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te retourneren. Uiteraard is daarbij het product nieuw, ongebruikt en voorzien van de originele labels en/of verpakking. Stuur je online bestelling bij voorkeur in de verzendzak terug waarin je deze hebt ontvangen zodat je de productverpakking niet beplakt met een label en/of tape.

Terugbetaling

Zodra je retourzending door ons ontvangen is doen we ons best om deze zo snel mogelijk te verwerken, maar uiterlijk binnen 14 dagen. Wanneer je ervoor hebt gekozen om het aankoopbedrag terug te ontvangen dan zal dit na bevestiging binnen 5 werkdagen terug staan op de rekening waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Wanneer je de bestelling volledig retourneert ontvang je van ons het aankoopbedrag terug. Houd je een gedeelte van de bestelling dan maken wij een verrekening met de producten die wij hebben ontvangen. Indien je de bestelling betaald hebt met een kadobon, kunnen wij helaas geen geld terugstorten. In dit geval ontvang je een nieuwe kadobon.