Retourneren

Hoe zeker je ook van je zaak leek, kan het natuurlijk voorkomen dat je aankoop niet aan je verwachting voldoet. Geen nood, want natuurlijk kun je deze bij ons retourneren! Binnen 14 dagen en in nieuwstaat. Hoe het precies in z’n werk gaat vertellen we stap voor stap op deze pagina.


Gratis retourneren

Online bestellingen retourneren
Het retourneren van je bestelling is gratis. Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt waarna je de retourzending aanmeldt via ons retourportaal. Vervolgens kun je het retourlabel printen en de zending inleveren bij een zelf te kiezen innamepunt.

Winkel aankopen retourneren
Wanneer je een artikel wilt terug sturen die je in de winkel hebt aangeschaft kan je contact opnemen met onze winkel. Wij sturen je een retourlabel waarmee jij je artikel kan retourneren. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.


Stappenplan voor het retoursturen van jouw bestelling

1. Meld je retourzending aan in ons retourportaal.
2. Omschrijf je retour reden en om welke product het gaat.
3. Lever het pakket in bij een zelfgekozen innamepunt. 


Voorwaarden voor het retourneren

Na ontvangst van je bestelling in onze webshop heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te retourneren. Uiteraard is daarbij het product nieuw, ongebruikt en voorzien van de originele labels en/of verpakking. Stuur je online bestelling bij voorkeur in de verzenddoos terug waarin je deze hebt ontvangen zodat je de productverpakking niet beplakt met een label en/of tape.


Terugbetaling

Zodra je retourzending door ons ontvangen is doen we ons best om deze zo snel mogelijk te verwerken, maar uiterlijk binnen 14 dagen. Wanneer je ervoor hebt gekozen om het aankoopbedrag terug te ontvangen dan zal dit na bevestiging binnen 5 werkdagen terug staan op de rekening waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Wanneer je de bestelling volledig retourneert ontvang je van ons het aankoopbedrag terug. Houd je een gedeelte van de bestelling dan maken wij een verrekening met de producten die wij hebben ontvangen.