Betaalmethodes

Het afrekenen is niet het leukste onderdeel van het shoppen. Om er toch een feestje van te maken hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Bovendien bieden we je de keuze uit diverse betaalmethodes. Wat ze in elk geval gemeen hebben is dat ze allemaal snel én veilig zijn.

Betaalmethodes

Betaalmethode Webshop  Winkel
Creditcard Ja Ja
Contant - Ja
Pinnen - Ja
iDeal Ja -
Paypal Ja -
Cadeaubon Ja Ja
Spaarpunten - Ja

 
Betalen via iDeal
Door de bestelling af te ronden via de gratis iDEAL betaalmethode gebruik je internetbankieren via je eigen bank. Je hoeft je niet te registreren. De verbinding wordt via een beveiligde verbinding tot stand gebracht.

De volgende banken ondersteunen iDEAL; ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot.

Ervaar je problemen?
Ervaar je problemen bij je betaling via iDeal? Neem in dit geval contact op met je bank. Probeer het in geval van een iDeal storing op een later moment nog eens. Of gebruik een van de overige betaalmethoden.

Betalen via Creditcard
Betaal gemakkelijk en snel via een Maestro, Visa en MasterCard creditcard. American Express wordt zowel online als in onze winkels niet ondersteund. Na de bestelling worden de gegevens gecontroleerd. Wanneer deze wordt goedgekeurd worden voorradige producten doordeweeks vaak nog dezelfde dag verstuurd. Wanneer er voor 15:00 uur is besteld. Betaling via creditcard is zowel online als in onze winkels gratis.

Cadeaubon
De Bouclé Hommes et Femmes cadeaubon is te besteden in onze webshop en winkel op het volledige assortiment. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten en heeft geen vervaldatum.