Betaalmethodes

Het afrekenen is niet het leukste onderdeel van het shoppen. Om er toch een feestje van te maken hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Bovendien bieden we je de keuze uit diverse betaalmethodes. Wat ze in elk geval gemeen hebben is dat ze allemaal snel én veilig zijn.

Betaalmethodes

Betaalmethode Webshop  Winkel
Creditcard Nee Ja
Contant - Ja
Pinnen - Ja
iDeal Ja -
Billink achteraf betalen Ja -
Bancontact Ja -
Cadeaubon Ja Ja
Spaarpunten
- Ja

 
Betalen via iDeal
Door de bestelling af te ronden via de gratis iDEAL betaalmethode gebruik je internetbankieren via je eigen bank. Je hoeft je niet te registreren. De verbinding wordt via een beveiligde verbinding tot stand gebracht.

De volgende banken ondersteunen iDEAL; ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot.

Ervaar je problemen?
Ervaar je problemen bij je betaling via iDeal? Neem in dit geval contact op met je bank. Probeer het in geval van een iDeal storing op een later moment nog eens. Of gebruik een van de overige betaalmethoden.

Betalen via Billink
Bestel nu online, betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Billink is heel gemakkelijk. Je bestelt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met Billink.

Cadeaubon
De Bouclé Hommes et Femmes cadeaubon is te besteden in onze webshop en winkel op het volledige assortiment. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten en heeft geen vervaldatum.